تفصیلی شناور(مراکز) چیست ؟ کاربرد در حسابدری
تفصیلی شناور : به کد هایی در کدینگ اطلاق میشود که در حسابهای مختلف گردش دارند و در روش های قدیمی این کد ها در هر سر فصل به تکرار تعریف میشدند و هم حجم کدینگ را بالا میبردند و هم گزارشات را پیچیده میکردند بارز ترین تفصیلی شناور اشخاص هستند .
مثال تفصیلی شناور:
مثلا آقای تهرانی را در نظر بگیرید به هم در سرفصل بدهکارن و هم در سرفصل بستانکاران شما گردش دارد در در روش های قدیمی یکبار در سرفصل بدهکارن تعریف و یکبار دیگر در سرفصل بستانکاران تعریف میشد و حسابدار برای گزارش گیری مثلا تراز باید دوبار تراز این شخص را می گرفت و سپس آن دو را مقایسه و تراز نهایی را بدست میآورد تصور کنید که آقای تهرانی در ۱۰۰ حساب گردش دارد و این موضوع چقدر سخت و پیچیده است .
در روش های جدید کدینگ مراکز از کدینگ حسابها جداگانه در نظر گرفته و در هنگام ثبت سند حسابداری در صورتی که حساب دارای مرکز باشد مرکز آن تعیین می شود .. این موضوع هم کدینگ را ساده میکند و هم در هنگام گزار شگیری کافیست حساب و سپس مرکز را تعیین کنید و یک گزارش ساده و سریع در اختیار داشته باشید .
در نرم افزار سگال مراکزی نظیر اشخاص – بانک – صندوق – کالا و … در بصورت اتوماتیک در کدینگ مراکز ثبت میشوند همچنین میتوانید به دلخواه مراکزی تعریف کنید (پروژه) یا مراکز جاری را ویرایش کنید ..و در هر آتیکل سند سه مرکز را به صورت هم زمان استفاده کنید.
مثلا حساب: ۰۱/۰۰۱ بدهکاران و مرکز ۱ : آقای تهرانی مرکز ۲: پروژه شبکه شرکت نفت ..
گزارشاتی که تفصیلی شناور در آن استفاده شده است
گزارشات دفاتر : تعیین مرکز در نمایش دفاتر حسابهت
گزارش تراز : تعیین مرکز در تراز چهار ستونی و هشت ستونی
گزارش تراز مراکز : لیست تمام تفصیلی شناورها (مراکز) به همراه گردش و مانده دراین گزارش موجود میباشد .
گزارش گردش حسابها : نمایش تراز تمامی حسابها در تمامی سطوح با امکان درج گردش تفصیلی شناور در هر حساب
نوشته شده در: حسابداری, مفاهیم سیستم, همه موارد
ارسال دیدگاه: (۰) ←